#bettinerecepten
Geitenkaas Brulée met notenkaramel
Dat wordt genieten. Dit smakelijke plankje met in de hoofdrol de Bettine No3 met noten en karamelsaus steelt zeker de show!
Totale tijd
20 minuten
Ingrediënten
voor 6 personen200 g | bospeentjes |
150 g | groene aspergetips |
1/2 | Bettine no 3 |
100 g | gemengde noten |
50 g | honing |
1 | rode appel |
1 | peer |
1 | stokbrood |
Olijfolie, peper en zout |
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
Schil de bospenen en verdeel over een bakplaat. Besprenkel met zout, peper en olijfolie. Rooster 20 minuten in de oven, voeg na 10 minuten de groene asperges toe.
-
Zet de oven op de grilstand. Zet de Bettine no.3 met de snijkant naar boven op een bakpapiertje. Overgiet met de honing en bak 5-10 minuten onder de grill, tot de kaas een mooi gebruind laagje heeft. Rooster de laatste paar minuten de nootjes mee.
-
Snijd de appel en peer in partjes.
-
Schik de groenten en fruit rondom de gebakken No.3 op een borrelplank. Serveer met stokbrood.