#bettinerecepten
Broodje Bettine No3 met gember-wortelsalade
Onze driehoekige geitenkaas Bettine no3 past natuurlijk ideaal op een triangelbroodje. Wij maakten dit heerlijke broodje met een gember-wortel salade.
Totale tijd
15 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen4 | triangelbroodjes |
10 g | koriander |
150 g | wortel julienne |
2 el | witte wijnazijn |
1 tl | 5 kruidenpoeder |
1/2 tl | chilipoeder |
4 el | gembersiroop |
250 g | Bettine No3 |
50 g | waterkers |
Zout en peper naar smaak |
Bereiding
-
Bak indien nodig de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Hak de koriander grof en meng deze met de wortel julienne, witte wijnazijn, 5 kruidenpoeder, chilipoeder en gembersiroop tot alle groenten een laagje hebben en mooi glanzen. Breng op smaak met zout en peper.
-
Snijd de Bettine No.3 in 8 plakken en snijd de broodjes open.
-
Verdeel de wortelsalade over de broodjes en leg de plakken geitenkaas erop. Verdeel als laatste de waterkers erover en leg de kapjes erop.