#bettinerecepten
Broodje Bettine No3 met gember-wortelsalade
Onze driehoekige geitenkaas Bettine no3 past natuurlijk ideaal op een triangelbroodje. Wij maakten dit heerlijke broodje met een gember-wortel salade.
Totale tijd
15 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen| 4 | triangelbroodjes |
| 10 g | koriander |
| 150 g | wortel julienne |
| 2 el | witte wijnazijn |
| 1 tl | 5 kruidenpoeder |
| 1/2 tl | chilipoeder |
| 4 el | gembersiroop |
| 250 g | Bettine No3 |
| 50 g | waterkers |
| Zout en peper naar smaak |
Bereiding
-
Bak indien nodig de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Hak de koriander grof en meng deze met de wortel julienne, witte wijnazijn, 5 kruidenpoeder, chilipoeder en gembersiroop tot alle groenten een laagje hebben en mooi glanzen. Breng op smaak met zout en peper.
-
Snijd de Bettine No.3 in 8 plakken en snijd de broodjes open.
-
Verdeel de wortelsalade over de broodjes en leg de plakken geitenkaas erop. Verdeel als laatste de waterkers erover en leg de kapjes erop.