Smashed avocado toast met tomaten en Bettine Blanc - 3840x2160px
#bettinerecepten

Smashed avocado toast tomaten en Bettine gerijpt

Als je van een lekkere én gezonde lunch houdt, is dit zeker een toast om te proberen! De combinatie van avocado, tomaten en Bettine gerijpte geitenkaas biedt een unieke smaakcombinatie.

  • Gerijpte geitenkaas
  • Lunch
  • Lente
  • Herfst
  • Zomer
  • Winter
Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

voor 1 persoon
2 sneden bruin brood
1/2 eetrijpe avocado
2 plakken vleestomaat
75 g Bettine gerijpt
1 mespunt chilivlokken
1 el zwarte olijven ringen
1 handje tuinkers
zeezout en versgemalen peper (optioneel)

Voorbereiding

    1. Toast de sneden brood en prak de avocado op het warme brood.
    2. Beleg met de vleestomaten en geitenkaas en bestrooi met de chilivlokken, zwarte olijven en tuinkers. Maak af met versgemalen peper.
Landscape background 3840x2160
Bettine rolletje 200g
Bettine Gerijpte Geitenkaas 200g

Bettine gerijpte geitenkaas is ambachtelijk bereid van verse, gepasteuriseerde geitenmelk. De romige rolletjes geitenkaas worden zorgvuldig beneveld met een witschimmelcultuur die zorgt voor een mooie, hagelwitte korst. Je snijdt er makkelijk mooie schijfjes van voor op de kaasplank, in een lekkere salade of een (oven)gerecht. Dit gerijpte geitenkaasje is ook lauwwarm uit de oven heel smaakvol. Snijtip: met een draadmesje snijd je de mooiste plakken. Gebruik je toch een mes? Verwarm het mes dan even onder de kraan voor het beste snijresultaat.