#bettinerecepten
Schijfjes nectarine met parmaham, Bettine geitenkaas en basilicum
Dat is nog eens lekker bij de borrel (en weer eens wat anders): partjes nectarine met Parmaham, basilicum en geitenkaas. Klein drupje kruidenolie erover en je hebt een topcombi die je zó in elkaar flanst als je lekker met een drankje in de zon wil zitten of vrienden op bezoek krijgt.
Totale tijd
10 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen2 | rijpe nectarines |
75 g | parmaham |
125 g | Bettine geitenkaas Naturel |
10 blaadjes | basilicum |
2 el | olijfolie |
0.5 tl | gedroogde tijm |
0.5 tl | gedroogde oregano |
peper en zout |
Bereiding
-
Snijd de nectarines in partjes. Omwikkel elk partje met parmaham.
-
Rol de Bettine geitenkaas plakjes tot tien bolletjes.
-
Leg op elk stukje nectarine met parmaham een blaadje basilicum.
-
Plaats er een bolletje geitenkaas op en zet vast met een prikkertje.
-
Roer de kruiden door de olie. Breng op smaak met peper en zout. Giet een beetje van de kruidenolie over alle hapjes.