#bettinerecepten
Mini pizza's met gerijpte geitenkaas en noten
Zin in pizza variatie? Bak deze lekkere mini pizza's voor bij de borrel! En hoe leuk staan ze als onderdeel van jouw kaasplank!
Totale tijd
40 minuten
Ingrediënten
voor 8 personen0.5 rol | vers pizzadeeg |
200 g | Bettine gerijpt rolletje |
1 | ei |
handjevol noten (naar keuze) | |
honing |
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
nijd cirkels uit het pizzadeeg met een metalen ring (6 cm) of een kopje. Snijd de gerijpte kaas in plakjes.
-
Leg de plakjes op de minipizza's en zet ze binnenin vast door met de vingers op de randen te drukken, zodat kleine sterretjes ontstaan.
-
Klop het ei los en breng het met een kwastje aan op elke ster. Bestrooi ze eventueel met wat noten.
-
Bak de pizza's in ongeveer 20-25 minuten gaar. Serveer de pizza's warm met honing, fruit en bessen.