1054
#bettinerecepten

Mini burgers met rode biet, geitenkaas, avocado, spinazie en gemarineerde rode uien

Geniet van een lekker dagje zonder vlees met deze vegetarische variant van een hamburger. Zomaar even een lekker, gezond, vegetarisch gerecht tussendoor doet het altijd goed. Deze burger is lekker compact en stevig qua structuur, een goede bite dus.

Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
4 stuk(s) mini hamburgerbroodjes
1 gekookte rode biet
125 g Bettine geitenkaas
0.5 avocado
baby spinazie
gemarineerde uitjes
kiemgroenten
zout en zwarte peper

Bereiding

    1. Besmeer de helften van de mini burgerbroodjes met de verse geitenkaas.
    2. Leg de babyspinazie, een plakje in cirkelvorm van een biet, kiemgroenten, plakjes avocado, gemarineerde uien op de bovenkant van het burgerbroodje.
    3. Werk de burger af met de tweede helft.

    De gemarineerde uien maak je als volgt:

    1. snijd rode uien in plakjes, leg ze ongeveer 5 minuten in heet water.
    2. Maak een marinade van 50 ml water en 25 ml appelazijn, een theelepel suiker, een theelepel zout, zwarte peper en laurierblad.
    3. Druk de uien stevig aan in een glazen pot, vul die met de marinade, sluit af en laat 24 uur in de koelkast staan.
Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.