Recept Pauline - salade bolletjes - staand - 1200x800 mm
#bettinerecepten

Geitenkaassalade met bramendressing

Tijdens Bettine Saladay maakt Pauline van Uit Pauline's Keuken deze heerlijke geitenkaas salade met bramendressing.

  • Geitenkaasbolletjes
  • Salades
  • Recepten
  • Lente
  • Zomer
  • Groenten
  • Salades
Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
2 stronkjes baby Romaine
100 g rucola slamelange
1 komkommer
1/2 rode ui
1 appel
2 avocado's
150 g bramen
100 g Bettine geitenkaas Pearls
handje basilicum
40 g pistachenoten
Voor de dressing
100 g bramen
1 tl honing
1 el balsamico azijn
3 el olijfolie
peper en zout

Bereiding

    1. Mix alle ingrediënten voor de bramendressing in een keukenmachine glad. Zeef de dressing door een fijne zeef en breng het op smaak met peper en zout. Zet de dressing even apart.
    2. Haal de blaadjes van de baby romaine los en was ze. Dep ze droog en verdeel ze samen met de rucola slamelange over een grote schaal. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in linten en verdeel deze over de salade.
    3. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schaaf het vruchtvlees wederom in dunne plakjes met een kaasschaaf. Uiteraard kan je het ook gewoon met een mes snijden.
    4. Snijd de rode ui in halve ringen, de appel in plakjes en verdeel deze samen met de avocado-plakjes en de bramen over de salade. Verdeel de bolletjes Bettine geitenkaas over de salade en voeg ook wat verse basilicum toe.
    5. Garneer de geitenkaas salade met wat gehakte pistachenootjes en de bramendressing.
Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!