Kantoorfoto met Sandra, Stefanie en Kees -3840x2160px

Wat bieden wij

Foto productie - 1456x970px
Trots

Wij zijn trots op onze vakmanschap, kennis en kunde. Allemaal zijn we trots om voor het merk Bettine te werken. Hierdoor staan we achter de acties die uitgevoerd worden. Deze worden namelijk gevormd door ons samen wat zorgt voor een betrouwbaar gevoel.

#werkenbijbettine Fijne sfeer

Samen werken we hard om onze doelen na te streven. Maar dit doen we uiteraard wel in een super warme en inspirerende omgeving met een fijne onderlinge sfeer.

#werkenbijbettine De extra's

Elke maand verjaardag traktaties, vrij op je verjaardag en leuke werkuitjes. Dat is wat je kunt verwachten wanneer je werkt bij de Bettinehoeve! Daarnaast bieden wij ook een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen op basis van een fulltime basis en een halve 13e maand.

#werkenbijbettine Bonus

Ben je niet vaak ziek? Dan krijg je per kwartaal een leuke bonus bovenop jouw salaris. Maar ook hebben we regelmatig prijsvragen waar leuke cadeaus mee te winnen zijn.

Kantoorfoto Keetie - 1370x914px
Goede zorgen voor onze mensen

Wij zorgen voor een plek waar iedereen zichzelf welkom, gewaardeerd en belangrijk voelt. Daarnaast bieden we groeimogelijkheden voor al onze medewerkers. Hierdoor hangt er een fijne en informele sfeer.