498
#bettinerecepten

Zomersalade met geitenkaas en grapefruit

Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

voor 6 personen
2 avocado's
4 grapefruits
400 g bladspinazie
1 pakje Bettine geitenkaas pearls
1 mango
2 rode uien
4 el olijfolie
2 el honing
peper en zout, naar smaak
2 citroenen
40 g zonnebloempitten

Bereiding

  1. Salade

    Verdeel de bladspinazie in een grote schaal. Snijd de uien in ringen, de mango in reepjes en ontdoe de grapefruit van de schil. Snijd vervolgens mooie plakken van de grapefruit. Verdeel de uien, mango en grapefruit over de salade.

  2. Neem nu de avocado's en snijd hier rozen van. Leg de rozen nu in de salade en maak deze af met zonnebloempitten en de Bettine geitenkaas bolletjes. Sprenkel de andere halve citroen over de avocado rozen, om te voorkomen dat deze verkleuren.

  3. Dressing

    Maak de dressing door het sap van 1 citroen, de olijfolie, honing en het peper en zout de mengen.

  4. Serveer de dressing over de salade.

Dit heerlijke en prachtige recept is gemaakt door @jaimyskitchen.nl en is ook te vinden op haar website: www.jaimyskitchen.nl.

Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!