#bettinerecepten
Tomaat, pesto, olijfolie en geitenkaas
Less is more! Soms is een recept zo makkelijk maar wil je het toch delen, omdat het gewoon erg lekker is.
Totale tijd
5 minuten
Ingrediënten
voor 1 persoon| 30 g | Bettine geitenkaas pearls |
| 2 | middelgrote tomaten |
| pesto, goede kwaliteit | |
| olijfolie extra vergine | |
| verse basilicum | |
| Eventueel verse peper, naar smaak |
Bereiding
-
Snijd de tomaat met een scherp mes in gelijke dunne plakjes. Verdeel de tomaat op een bord.
-
Smeer op ieder plakje tomaat een schepje pesto. Kies voor een pesto die jij lekker vindt of maak hem zelf.
-
Verdeel de Bettine geitenkaas pearls over de tomaat.
-
Scheur verse basilicumblaadjes in kleine stukjes en strooi deze over de salade.
Druppel nog een goede kwaliteit olijfolie over de salade en klaar! -
Je kunt de salade verder op smaak brengen met wat verse peper.