#bettinerecepten
Spiesjes met geitenkaas
Deze spiesjes doen het altijd goed tijdens een verjaardag of tijdens de borrel. Lekker makkelijke en smaakvolle spiesjes met de milde geitenkaas van Bettine in combinatie met groenten of juist met fruit. Voor ieder wat wils!
Totale tijd
10 minuten
Ingrediënten
voor 4 personenSpies 1. (4 spiezen) | |
---|---|
60 g | Bettine naturel schijfjes |
1/2 | galia meloen, in blokjes gesneden |
4 plakken | serano ham |
2 takjes | munt |
8 | aardbeien |
Spies 2. (4 spiezen) | |
---|---|
60 g | Bettine naturel schijfjes |
8 | cherry tomaatjes |
8 | groene olijven |
8 | rode druiven |
Spies 3. (4 spiezen) | |
---|---|
60 g | Bettine naturel schijfjes |
8 | cherry tomaatjes |
1 | paprika, in blokjes gesneden |
8 | blaadjes basilicum |
Bereiding
-
Snijd een Bettine naturel schijfje door de helft. Rol het halve schijfje tussen de platte handpalmen op tot een bolletje.
-
Vouw de plakjes seranoham op.
-
Snijd de kruiden (rozemarijn, dille, peterselie) fijn.
-
Rijg alle ingrediënten aan de spiesjes tot de ingrediënten op zijn.
-
Strooi de verse kruiden over de spiesjes. Serveer met groene pesto of met balsamicosiroop.
Tip: Serveren met groene pesto of met basilicumsiroop.