#bettinegeitenkaas
Mini trifles met geitenkaas, mango en karamel
Voorbereidingstijd
15 minuten
Totale tijd
15 minuten
Ingrediënten
voor 6 personenIngrediënten | |
---|---|
125 g | Bettine geitenkaas naturel |
2 el | suiker |
0,5 | limoen |
250 ml | slagroom |
150 g | roomboter gemberkoekjes |
100 g | Bettine geitenkaas Pearls |
500 ml | mango sorbetijs |
120 ml | karamelsaus |
Voorbereiding
-
Bereidingswijze
- Doe de geitenkaas in een kom met de suiker en limoensap en klop met een handmixer met gardes los.
- Voeg de slagroom toe en klop stijf.
- Verkruimel de koekjes en verdeel over zes hoge glazen, houd 2 el kruim apart voor garnering.
- Schep de room erop en verdeel de Bettine Pearls en de rest van de kruimels erover.
- Schep in elk glas een bolletje mango-ijs.
- Verwarm de karamelsaus eventueel kort in een pannetje of in de magnetron, schenk vlak voor het serveren over de trifles.