#bettinegeitenkaas
Mini trifles met geitenkaas, mango en karamel
Voorbereidingstijd
15 minuten
Totale tijd
15 minuten
Ingrediënten
voor 6 personen| Ingrediënten | |
|---|---|
| 125 g | Bettine geitenkaas naturel |
| 2 el | suiker |
| 0,5 | limoen |
| 250 ml | slagroom |
| 150 g | roomboter gemberkoekjes |
| 100 g | Bettine geitenkaas Pearls |
| 500 ml | mango sorbetijs |
| 120 ml | karamelsaus |
Voorbereiding
-
Bereidingswijze
- Doe de geitenkaas in een kom met de suiker en limoensap en klop met een handmixer met gardes los.
- Voeg de slagroom toe en klop stijf.
- Verkruimel de koekjes en verdeel over zes hoge glazen, houd 2 el kruim apart voor garnering.
- Schep de room erop en verdeel de Bettine Pearls en de rest van de kruimels erover.
- Schep in elk glas een bolletje mango-ijs.
- Verwarm de karamelsaus eventueel kort in een pannetje of in de magnetron, schenk vlak voor het serveren over de trifles.