1055
#bettinerecepten

Mini pizza's met mozzarella, geitenkaas pearls en frambozen

Wat maakt een pizza nou eigenlijk een pizza; zijn het niet juist de tomatensaus en de mozzarella die van een deeg een pizza maken? Of is het toch de opbouw van bodem, saus en daarop beleg? Wij wijken eens af van de standaard tomatensaus en kiezen voor een verrassende combinatie van mozzarella, geitenkaas pearls, frambozen en basilicum. Heerlijk!

Totale tijd 35 minuten

Ingrediënten

voor 8 personen
1 rol vers pizzadeeg
1 bol mozzarella (125g)
100 g Bettine geitenkaas Pearls
100 g frambozen
basilicum

Bereiding

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    2. Rasp een bol mozzarella. Snijd cirkels uit het pizzadeeg met een metalen ring (10 cm) of een kopje. Leg ze op bakpapier en bak ze in ongeveer 10 minuten gaar - de pizza's zijn dan voorgebakken. 
    3. Leg de geraspte mozzarella op de pizza's en bak ze nog eens 5 minuten. 
    4. Bestrooi de nog warme pizza's met de geitenkaas pearls, zodat ze aan de mozzarella blijven plakken. 
    5. Versier de minipizza's met verse frambozen en basilicum. Warm opdienen.
Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!