#bettinerecepten
Mini pizza's met mozzarella, geitenkaas pearls en frambozen
Wat maakt een pizza nou eigenlijk een pizza; zijn het niet juist de tomatensaus en de mozzarella die van een deeg een pizza maken? Of is het toch de opbouw van bodem, saus en daarop beleg? Wij wijken eens af van de standaard tomatensaus en kiezen voor een verrassende combinatie van mozzarella, geitenkaas pearls, frambozen en basilicum. Heerlijk!
Totale tijd
35 minuten
Ingrediënten
voor 8 personen1 rol | vers pizzadeeg |
1 bol | mozzarella (125g) |
100 g | Bettine geitenkaas Pearls |
100 g | frambozen |
basilicum |
Bereiding
-
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Rasp een bol mozzarella. Snijd cirkels uit het pizzadeeg met een metalen ring (10 cm) of een kopje. Leg ze op bakpapier en bak ze in ongeveer 10 minuten gaar - de pizza's zijn dan voorgebakken.
- Leg de geraspte mozzarella op de pizza's en bak ze nog eens 5 minuten.
- Bestrooi de nog warme pizza's met de geitenkaas pearls, zodat ze aan de mozzarella blijven plakken.
- Versier de minipizza's met verse frambozen en basilicum. Warm opdienen.