Kiwi geitenkaassalade met munt
#bettinerecepten

Kiwi geitenkaassalade met munt

Een eenvoudige salade bomvol smaak: daar word je blij van! Deze kiwi geitenkaassalade met munt van Deb's Bakery & Kitchen staat binnen 15 minuten op tafel en is vooral lekker tijdens een zomerse dag!

  • Geitenkaasbolletjes
  • Salades
  • Bijgerechten
  • Lente
  • Zomer
  • Gezond
Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
100 g Bettine geitenkaasbolletjes
150 g veldsla
4 kiwi’s
90 g serranoham
2 el munt, in reepjes
2 el zonnebloempitten
sap van ½ citroen
3 el olijfolie
peper en zout

Bereiding

  1. Schil de kiwi’s en snijd ze in stukjes.

  2. Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan.

  3. Klop een dressing van het citroensap en de olijfolie en breng deze op smaak met peper en zout.

  4. Doe de veldsla met de munt, kiwi en geitenkaas in een kom en schep voorzichtig om.

  5. Verdeel de Serranoham en zonnebloempitten erover en besprenkel met de dressing.

Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!