#bettinerecepten
Kiwi geitenkaassalade met munt
Een eenvoudige salade bomvol smaak: daar word je blij van! Deze kiwi geitenkaassalade met munt van Deb's Bakery & Kitchen staat binnen 15 minuten op tafel en is vooral lekker tijdens een zomerse dag!
Totale tijd
15 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen100 g | Bettine geitenkaasbolletjes |
150 g | veldsla |
4 | kiwi’s |
90 g | serranoham |
2 el | munt, in reepjes |
2 el | zonnebloempitten |
sap van ½ citroen | |
3 el | olijfolie |
peper en zout |
Bereiding
-
Schil de kiwi’s en snijd ze in stukjes.
-
Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan.
-
Klop een dressing van het citroensap en de olijfolie en breng deze op smaak met peper en zout.
-
Doe de veldsla met de munt, kiwi en geitenkaas in een kom en schep voorzichtig om.
-
Verdeel de Serranoham en zonnebloempitten erover en besprenkel met de dressing.