#bettinerecepten
Kerstkrans salade met sinaasappel, geitenkaas en pistachenoten
Hoe gezellig zal deze Kerstkrans salade van sinaasappel en geitenkaas staan op jouw kerstdiner tafel. De salade bestaat uit venkel, sjalotjes, Bettine pearls, pistachenoten, sinaasappel en een kardemomdressing. Super simpel om te maken en smaakt echt heerlijk! Tip: Gebruik grote borden, dan komt de kerstkrans het beste tot zijn recht.
Totale tijd
20 minuten
Ingrediënten
voor 6 personen| 4 | sjalotten |
| 1 | venkelknol |
| 1 | sinaasappel |
| 1 tl | gemalen kardemom |
| 3 el | extra vierge olijfolie |
| 1 zak | veldsla |
| 1 bakje | Bettine Pearls |
| 50 g | pistachenoten |
| Zout, peper en olijfolie |
Bereiding
-
Pel de sjalotten en snijd in parten.
Tipp: Kurz vor dem Servieren mit dem Dressing beträufeln.