#bettinerecepten
Indiase kikkererwten wrap met geitenkaas
Totale tijd
30 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen1 blik | kikkererwten (400 gram) |
1 tl | Curry Madras kruiden |
1 bosje | radijsjes |
1 | komkommer |
1 | mango |
125 g | Bettine geitenkaas naturel |
4 | bieten wraps |
4 el | pittige mangochutney |
1 handjevol | koriander |
1 | rode peper |
Bereiding
-
Spoel de kikkererwten schoon in een vergiet. Laat uitlekken.
-
Meng de kikkererwten met de kerrie madras kruiden. Rooster in 15 minuten goudbruin in de oven.
-
Snijd de komkommer met de dunschiller in linten en de radijs in plakjes. Schil de mango en snijd in dunne reepjes.
-
Spreid de geitenkaas uit op de wraps en verdeel de mangochutney en de kikkererwten erover. maak af met de komkommerlinten, mangoreepjes en radijs. Hak de koriander grof en snijd de rode peper in ringen. Bestrooi met korianderblaadjes en ringetjes rode peper.