922
#bettinerecepten

Gevulde kip met Bettine geitenkaas

Makkelijker kan bijna niet maar wat is dit lekker! Door de kipfilet te vullen met oregano, zongedroogde tomaten en geitenkaas, proef je bij iedere hap alle smaken die elkaar zo ontzettend goed aanvullen. Lekker met een goedgevulde salade of pasta.

  • Verse geitenkaas
  • Recepten
  • Hoofdgerechten
  • Ovenschotel
Totale tijd 35 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
4 kipfilets
125 g geitenkaas naturel
12 blaadjes verse oregano
6 zongedroogde tomaten, in reepjes
olijfolie
peper en zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in met olijfolie.

  2. Snijd de kip voorzichtig in zodat er een ruimte ontstaat en vul de kipfilets met de geitenkaas, oregano en zongedroogde tomaten.

  3. Leg de kipfilets in de ovenschaal en zorg ervoor dat de vulling er goed in zit.
    Besprenkel de kip met olijfolie en bestrooi met peper en zout. 

  4. Bak ze in 20 minuten gaar en zet de kip dan nog ongeveer 3 minuten onder de grill op 230 graden voor een mooi korstje.

Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.