Emmi-673-HR
#bettinerecepten

Geitenkaasboard

Dit geitenkaasboard is een afgeleide van het butter board. Mocht je het niet kennen, een butter board is in feite niet meer of minder dan boter met smaakmakers op een (houten) plank. Ontdek dan dit geitenkaasboard: zachte, romige Bettine geitenkaas wordt gecombineerd met een scala aan heerlijke ingrediënten die perfect samensmelten op de plank. Met een paar eenvoudige stappen tover je een prachtig geitenkaasboard op tafel, klaar om te delen met vrienden en familie. Dé ideale keuze voor een ontspannen borrel, een gezellige brunch of een feestelijke gelegenheid.

  • Verse geitenkaas
  • Nieuw
  • Vegetarisch
  • Bijgerechten
  • Snacks
  • Aperitief & voorgerechten
  • Lente
  • Zomer
  • Brood
  • snel & makkelijk
Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
100 g crème fraiche
100 g Bettine geitenkaas naturel
3 tenen knoflook
2 el olijfolie
1 citroen
10 g verse oregano
10 g verse bieslook
100 g zontomaatjes
1 bruin stokbrood

Bereiding

    1. Klop de creme fraiche in een keukenmixer los met de geitenkaas. Spreid uit op een serveerplank.
    2. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit de olie in een kleine koekenpan en frituur de knoflook bruin. Laat iets uitlekken op keukenpapier.
    3. Rasp de schil van de citroen en snijd ¼ in kleine stukjes zonder schil of vlies. Ris de blaadjes van de oregano en snipper de bieslook. 
    4. Bestrooi de geitenkaas spread met de zontomaatjes, knoflook, citroen, groene kruiden en citroenrasp.
    5. Breng op smaak met verse peper en besprenkel met wat olijfolie. Serveer met een lauwwarm, knapperig stokbrood.
Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.