Gegrilde auberginerolletjes met geitenkaas en granaatappelpitjes 1
#bettinerecepten

Gegrilde auberginerolletjes met geitenkaas en granaatappelpitjes

Een feestelijk hapje voor jouw gezellige get together met vrienden en familie! Deze gegrilde auberginerolletjes met geitenkaas en granaatappelpitjes van Deb's Bakery & Kitchen zullen gretig aftrek vinden en eten heerlijk weg. Ze misstaan niet op de borrelplank, maar doen het ook goed als voorgerechtje.

  • Verse geitenkaas
  • Bijgerechten
  • Snacks
  • Aperitief & voorgerechten
  • Familie
  • Tapas
Totale tijd 40 minuten

Ingrediënten

voor 6 personen
3 aubergines, in plakken van ongeveer 0,5 cm
Olijfolie om te bestrijken
350 g Bettine geitenkaas naturel
1 klein bosje koriander
Paar takjes dille
100 g walnoten gehakt
2 teentjes knoflook, gehakt
1 tl komijnpoeder
1/2 tl cayenne peper
Zout en peper
150 g Griekse yoghurt
Granaatappelmelasse of balsamicostroop
granaatappelpitjes

Bereiding

  1. Bestrijk de plakken aubergine met olijfolie en grill ze aan beide kanten.
  2. Meng de geitenkaas met de koriander en dille. Voeg de gehakte walnoten, knoflook, komijn en cayennepeper toe en breng op smaak met zout en peper.
  3. Vul de aubergines met 1 el van het geitenkaasmengsel en rol op. Zet apart.
  4. Meng de yoghurt met net genoeg water om het iets vloeibaarder te maken en drizzle over de rolletjes. Sprenkel er ook wat granaatappelmelasse over en serveer met granaatappelpitjes en kruiden.
Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 2x100 gram
Bettine Naturel 200g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.