Frisse kapsalon gyros met geitenkaas bolletjes
Een heerlijke kapsalon gyros samen met geitenkaasbolletjes voor een superieure smaaksensatie! Het lekkere van een kapsalon gepaard met frisse geitenkaas laat je smaakpapillen dansen.
Ingrediënten
voor 4 personen1 bakje | Bettine Pearls |
700 g | ovenfriet |
400 g | runderreepjes |
2 el | gyroskruiden |
2 el | olijfolie |
1/2 | komkommer |
4 | trostomaten |
1 | rode ui |
6 el | Griekse yoghurt |
3 el | mayonaise |
1/2 | limoen |
1 | teen knoflook |
10 g | verse dille |
4 el | zwarte olijven ringen |
Bereiding
-
Bereid de ovenfriet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Schep de runderreepjes om met de gyroskruiden. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de runderreepjes al omscheppend in vijf minuten gaar. Draai het vuur uit.
Snijd de komkommer, tomaat en rode ui in dunne plakken. -
Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise en het sap van de limoen. Hak de knoflook en dille fijn en roer door de yoghurtsaus.
-
Schep de ovenfriet in een serveerschaal. Verdeel de gyros, tomaat, ui en komkommer erover. Bestrooi met de olijvenringetjes en de Bettine Pearls en serveer met de yoghurtsaus.