Bloemkool champignon quiche met geitenkaas
#bettinerecepten

Geitenkaas quiche met Bettine pearls

Dit culinaire recept is gemaakt door Muna bekend van @tothemoen met heerlijke ingrediënten die ook geschikt zijn tijdens de feestdagen..

  • Geitenkaasbolletjes
  • Hartige taart & quiches
  • Hoofdgerechten
  • Bijgerechten
  • Lente
  • Herfst
  • Pasen
  • Winter
  • Familie
  • Ovenschotel
  • Hartige taart & quiches
Totale tijd 35 minuten

Ingrediënten

4 personen
100 g Bettine pearls
4 plakken bladerdeeg
200 g bloemkool roosjes
100 g (kastanje) champignons
1 ui - fijn gesnipperd
1 el olijfolie
1/2 tl tijm
zout en peper
4 eieren
100 ml slagroom
Keukenspullen
4 mini quiche vormpjes

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht) of 200 graden (boven- en onderwarmte). Laat het bladerdeeg ontdooien.
     

  2. Voeg een klein beetje olijfolie in een koekenpan en bak de bloemkool, ui en champignons enkele minuten op een zacht vuurtje. Voeg naar smaak tijm, zout en peper toe. Haal van het vuur en zet deze groenten opzij.

  3. Vet de quiche vormpjes in en bekleed met het bladerdeeg. Snij eventueel overtollig deeg eraf.
    Klop de eieren los met de slagroom.
    Vul de vormen met de gebakken groente en schenk het eiroom-mengsel eveneens in de vormen.

  4. Bestrooi met de Bettine geitenkaas pearls en bak de quiches 25 tot 30 minuten in de oven tot ze goudbruin en gaar zijn. Serveer warm. 

Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!