
Clubsandwich met bacon, sla en gerijpte geitenkaas
Deze heerlijke sandwich met Bettine gerijpte geitenkaas, krokante bacon en frisse sla is een echte aanrader. De milde smaak van de geitenkaas combineert perfect met het zoute van de bacon en het luchtige van de sla. Dankzij de eenvoudige bereiding en de mogelijkheid tot mise en place is dit broodje ideaal voor drukke lunchmomenten met minimale keukenbezetting. Perfect voor restaurants, lunchrooms of cafés die op zoek zijn naar een snelle én kwalitatieve toevoeging aan hun lunchkaart.
Ingrediënten
voor 4 personen16 | ontbijtspek, iets dikke gesneden |
12 | sneden wit casino |
4 el | verse kruidenboter of knoflookboter |
gemengde sla naar keuze, bijvoorbeeld kropsla of tatsoi | |
8 | dunne plakjes Bettine Blanc |
Bereidingswijze
-
1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de plakken ontbijtspek in 4 minuten goudbruin en knapperig. Keer ze halverwege en laat uitlekken op keukenpapier.
2. Rooster ondertussen de sneetjes brood in een broodrooster. Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met de kruidenboter. Beleg 4 sneetjes met de sla naar keuze, een dunne plak geitenkaas en het spek. Leg er een boterham op en beleg met sla, kaas en spek. Leg het laatste sneetje brood, met de kruidenboter-kant onder, op de sandwich en serveer.