#bettinerecepten
								
								
						Romige eenpans tomatenorzo met geitenkaas
Een heerlijke, romige eenpansmaaltijd met tomaten-orzo en geitenkaas. Makkelijk te bereiden, vol smaak en perfect voor een snelle doordeweekse maaltijd!
		Totale tijd
		20 minuten
	
	
Ingrediënten
voor 4 personen| 1 | ui | 
| 0,5 | rode peper | 
| 250 g | cherrytomaten | 
| 1 el | olijfolie | 
| 1 tl | venkelzaad | 
| 400 g | tomatenblokjes met Italiaanse kruiden (blik of pak) | 
| 300 g | orzo (pasta) | 
| 500 ml | groentebouillon van tablet | 
| 125 g | Bettine verse geitenkaas naturel | 
| verse basilicum (plantje) | 
Voorbereiding
- 
				
- Snipper de ui. Snijd de rode peper fijn. Halveer de cherrytomaatjes.
 - Verhit de olie in de pan en fruit de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de rode peper en het venkelzaad en fruit 1 min. mee.
 - Voeg de cherrytomaten toe en bak 2 min. mee.
 - Voeg de tomatenblokjes, orzo en bouillon toe, roer goed door. Breng opnieuw aan de kook. Kook 10 minuten, of tot de pasta gaar is.
 - Snijd de helft van de basilicum fijn. Verkruimel de geitenkaas. Roer de fijngesneden basilicum en de helft van de geitenkaas door de orzo.
 - Serveer de pasta in een diep bord. Garneer met de rest van de geitenkaas en de blaadjes basilicum. Breng royaal op smaak met versgemalen peper.