Foodbloggerslunch bij Bettinehoeve

Op een zonnige vrijdag (02 november jl.) werden wij door een gezellige groep foodbloggers verrast op onze kaasboerderij in Etten-Leur door hun kookkunsten en uiteraard hun gezelschap, georganiseerd door @debsbakery. Voordat deze enthousiaste foodies de messen en pannen voor een overheerlijke lunch tevoorschijn toverden, kregen zij eerst een inspirerende rondleiding bij een van onze geitenmelkleveranciers, Jasper de Hoon. Dit leverde uiteraard ook erg leuke plaatjes op met de dames en Jasper zijn prachtige geitjes.  


Eenmaal gearriveerd bij Bettinehoeve, werd er eerst koffie en thee gedronken en er werd gesmuld van overheerlijke eigengebakken (hoe kan het ook anders) koekjes en blondies van Debbie. Deze gingen dan ook tot de laatste kruimel op.

Vervolgens kregen deze vrolijke dames een rondleiding door onze productielocatie. Dit gaf hen een goed beeld van hoe wij onze heerlijke kaasjes produceren en tot een eindproduct verwerken.

Omdat er bij Bettine ook nog ambachtelijk met de hand kaasjes worden gemaakt, wilden we de dames de kans geven dit zelf ook te ervaren en hun zelf gedraaide spekkaasjes als overheerlijk souvenir meegeven. Het lukte weliswaar prima, maar iedereen was vooral erg onder de indruk van het hoge aantal dat onze medewerkers behalen, namelijk 140 spekkaasjes per uur.  

Hierna werd er druk per talentvol duo gekokkereld en zo kwam de mooi gedekte tafel in de sfeervolle brasserie vol te staan met allerlei verrassende en overheerlijke hapjes, taarten en salades.


Uiteraard kon tussen al dat lekkers ook onze Bettine geitenkaas niet ontbreken! Er stonden dan ook zeer smaakvolle gerechtjes met onze geitenkaas op tafel, de recepten daarvan zijn binnenkort te lezen op onze website en op de blogs van deze foodbloggers;

@saudalicious.sabine, @anniepannie, @heerlijkehappen, @de_zoetekauw, @tessa_patesserie, @cookingdom.nl, @ilovefoodwine, @knoeienmetinge, @myramadeleine, @rotterdam.food, @etenmetroos, @foodbybien en @eefsfood.

Dus houd vooral hun blogs in de gaten enne dames.. bedankt voor jullie aanwezigheid!