Licht pittig

Geitenkaas gemaakt van verse biologische geitenmelk.

Milde, licht pittige gerijpte geitenkaas, gemaakt van 100% biologische geitenmelk. De verse geitenkaas uit de Bettinehoeve krijgt dankzij een witschimmelcultuur zijn mooie, hagelwitte korst. Na 7 dagen geduldig rijpen van buiten naar binnen, is Bettine Blanc rijp voor op je kaasplank of in je salade. Dankzij haar stevige korst kun je ook van deze geitenkaas genieten in warme gerechten, of in de oven. Een verfijnde en verantwoorde verwenner.

Snijtip: met een draadmesje snijd je de mooiste plakken. Gebruik je toch een mes? Verwarm het mes dan even onder de kraan voor het beste snijresultaat.

De facts

Ingrediënten:

Gepasteuriseerde biologische geitenmelk, witschimmel, zout, zuursel, microbieel stremsel.

Voedingswaarden: per 100g
Energie 1164 Kj / 281 kcal
Vetten 23,4 g
- waarvan verzadigd 16,6 g
Koolhydraten 1,6 g
- waarvan suikers 1,6 g
Eiwitten 15,4 g
Zout 1,4 g

Waar te koop?

sligro, hanos, hocras