Entrecote met gerijpte geitenkaas en Italiaanse kruidenolie - 3840x2160px
07/12/2023

Kerstrecepten met Bettine geitenkaas

Kerst is het seizoen waarin we vol enthousiasme de keuken induiken. Elk jaar is het dan ook weer de vraag waar je deze keer voor gaat. Om je hierbij te helpen, presenteren we twee verrassende driegangenmenu’s met geitenkaas.

Van het verfijnde voorgerecht tot het onweerstaanbare dessert, er is voor elk wat wils. Creëer zo een onvergetelijk kerstdiner voor jouw dierbaren. Geniet van de feestdagen en smakelijk eten! ♥

Bettine Kerst recepten

Verse geitenkaas met kruidenkorstje, crackers en perencompote - 3840x2160px
#kerstrecept Verse geitenkaas met een kruidenkorstje, crackers en perencompote

Op zoek naar een verrassend voorgerecht of borrelhapje? Dan is dit recept perfect! Dit smaakvolle gerecht combineert de romigheid van geitenkaas met een knapperige kruidenkorst, zelfgemaakte crackers en een heerlijke perencompote. Een culinaire traktatie, en wellicht goed te combineren met het kerstdiner. Tip: wil je graag sneller klaar zijn? Haal dan vijgentoast in huis en maak enkel de perencompote en geitenkaas met kruidenkorst.

Winterse geitenkaassalade met gestoofd citrusfruit - 3840x2160px
#kerstrecept Winterse geitenkaassalade met gestoofd citrusfruit

Deze heerlijke salade is perfect nu het voorjaar weer nadert. Met een kleine winterse touch, maar een frisse nasmaak is deze perfect wanneer je zin hebt in een combinatie van winterse en voorjaars smaken.

Entrecote met gerijpte geitenkaas en Italiaanse kruidenolie - 3840x2160px
#kerstrecept Entrecote met gerijpte geitenkaas en Italiaanse kruidenolie

Ontdek dit heerlijke hoofdgerecht voor liefhebbers van smaakvolle combinaties: "Entrecote met gerijpte geitenkaas en Italiaanse kruidenolie." Gegarandeerd een echte smaaksensatie, waarbij malse entrecote wordt gecombineerd met zijdezachte zoete aardappelpuree, sappige cherrytomaten, en een verrukkelijke kruidenolie met basilicum, oregano en meer. Perfect voor tijdens de feestdagen.

Vega pompoenstoof met geitenkaas topping - 3840x2160px
#kerstrecept Vega pompoenstoof met geitenkaas topping

Op zoek naar een heerlijk vega recept voor tijdens de feestdagen? Maak dan deze heerlijke pompoenstoof met geitenkaas topping! Vergeet niet te serveren met haricots verts en knapperig stokbrood om het gerecht compleet af te maken.

Geitenkaas creme brulee - 3840x2160px
#kerstrecept Geitenkaas crèèèème brûlée

Een heerlijke geitenkaas crèèèème brûlée. De perfecte combinatie van hartig en zoet. Afgemaakt met blauwe vruchten om het te kunnen presenteren als een culinair nagerecht. Een heerlijk toetje om je gasten te verrassen tijdens de feestdagen.

Geitenkaas honing parfait - 3840x2160px
#kerstrecept Geitenkaas-honing parfait

Een parfait met een twist! Een heerlijk dessert met rode kersen en Bettine geitenkaas om te dineren als toetje tijdens het Kerst diner.