nl-bettine-recipes-geroosterde-hutspot-met-verse-geitenkaas-nl-en-de
20/11/2023

Herfstrecepten met Bettine geitenkaas

Hallo herfst! De tijd waarin we genieten van de prachtige natuur, maar we ook weer lekker knus binnen zitten. Op deze pagina ontdek je heerlijke herfstrecepten die perfect zijn om je te verwennen met warm en hartverwarmend eten. Van borrelgerechten tot smakelijke warme avondmaaltijden – Bettine geitenkaas maakt de herfst nog smakelijker. ♥

Bettine herfst recepten

Pittige hummus met pompoen - 3840x2160px
#herfstrecept Crostini's met gerijpte geitenkaas en paddenstoelen

Op zoek naar het perfecte bijgerecht voor gezellige herfstdagen? Probeer dan deze Crostini's met Gerijpte Geitenkaas en Paddenstoelen. Dit gerecht is ideaal om je herfstmaaltijd compleet te maken. Met een bereidingstijd van slechts 15 minuten en 10 minuten in de oven, zijn deze crostini's snel en gemakkelijk te maken. De combinatie van knapperig stokbrood, romige geitenkaas en smaakvolle paddenstoelen is een echte traktatie voor de smaakpapillen.

Stamppot met pastinaak met geitenkaas en chorizo - 3840x2160px
#herfstrecept Stamppot met pastinaak met geitenkaas en chorizo

Ontdek deze heerlijke Stamppot Pastinaak met Bettine Geitenkaas en Chorizo - een smaakvol diner voor 4 personen, klaar in slechts 45 minuten. Deze romige stamppot combineert de subtiele smaak van pastinaak met de romige Bettine Pearls en de pittige chorizo. Kook de aardappelen en pastinaak, stamp ze tot een romige stamppot met prei, melk en nootmuskaat. Voet Bettine Pearls toe voor extra romigheid en serveer met knapperige salieblaadjes en gebakken chorizo. Een heerlijk gerecht om van te genieten.

nl-bettine-recipes-geroosterde-hutspot-met-verse-geitenkaas-nl-en-de
#herfstrecept Geroosterde hutspot met verse geitenkaas

Proef de moderne twist in onze Geroosterde Hutspot met Verse Geitenkaas. Dit diner voor 4 personen is snel en gemakkelijk te bereiden, met slechts 20 minuten voorbereiding en 30 minuten in de oven. Ontdek een combinatie van geroosterde wortelen, uien en knoflook met romige aardappelpuree en verse geitenkaas, gegarneerd met peterselie en hele wortelen voor een verrassende smaakervaring.

Lasagne met geitenkaas, truffel en knolselderij - 3840x2160px
#herfstrecept Lasagne met gerijpte geitenkaas, truffel en knolselderij

Proef de luxe van onze Lasagne met Gerijpte Geitenkaas, Truffel en Knolselderij. Dit dinerrecept is snel te bereiden met 40 minuten voorbereiding en 40 minuten in de oven. Ontdek de heerlijke smaakcombinaties in dit gerecht, waarbij romige knolselderijpuree met truffel en mascarpone wordt gecombineerd met lasagnevellen, gerijpte geitenkaas en rauwe ham. Het geheel wordt afgemaakt met een smaakvolle tomatensaus en verse kruiden. Bak de lasagne tot de kaas goudbruin is en geniet van de verrukkelijke maaltijd.

Geroosterde bietensalade met geitenkaas en romige dressing - 3840x2160px
#herfstrecept Geroosterde bietensalade met gerijpte geitenkaas en romige dressing

Ontdek onze Geroosterde Bietensalade met Gerijpte Geitenkaas en Romige Dressing, een veelzijdig gerecht voor 4 personen. Geniet van de perfecte combinatie van geroosterde bieten en uien, romige Turkse yoghurtdressing, gerijpte geitenkaas en knapperige walnoten, gegarneerd met verse dille en sinaasappelpartjes. Serveer met brood naar wens voor een heerlijke maaltijd.

Currysoep - 3840x2160px
#herfstrecept Warme currysoep met geitenkaas pearls

Geniet van de Warme Currysoep met Bettine Pearls, een heerlijk dinerrecept voor de herfstdagen. Deze soep biedt een smaakvolle en snelle maaltijd. Geroosterde zoete aardappel, regenboogwortel, courgette en shiitake worden op smaak gebracht met curry madras, terwijl een romige kokosbouillonbasis de perfecte balans biedt. Serveer de soep met Bettine Pearls en verse koriander, vergezeld van knapperig naanbrood voor een heerlijke maaltijd.

Pittige hummus met pompoen - 3840x2160px
#herfstrecept Pittige hummus met geroosterde pompoen en geitenkaas pearls

Geniet van de herfst met ons heerlijke recept voor Pittige Hummus met Geroosterde Pompoen en Bettine Pearls. Dit borrelgerecht is snel en eenvoudig te bereiden, perfect voor gezellige borrelavonden of lunch. Combineer de zoete pompoen met pittige harissa-hummus, romige Bettine Pearls en knapperig sesamzaad. Serveer met toast of stokbrood voor een onvergetelijke smaakervaring.