smeerbare geitenkaas

Geitenkaas is heerlijk broodbeleg. Daarom heeft Bettine smeerbare geitenkaas spread ontwikkeld in een handig kuipje.

De geitenkaas spread is er in de smaken naturel, honing en kruiden. Handig voor op je boterham of op een toastje of stokbrood! Tevens is het bakje met spread op te warmen in de magnetron (40 seconden op 900 Watt). Hierdoor krijg je een heerlijke warme saus voor over de pasta of vis. Uiteraard kun je zelf verse ingrediënten aan deze saus toevoegen.

Geen producten gevonden

Gratis Geitenkaas recepten-boekje

over bettine

Bettinehoeve ontleent haar naam aan het zeventiende-eeuwse woord 'Bettina', dat geit betekent. Johan Ewijk begon in 1982 met het melken van twee geiten. Hij maakte er geitenkaas van. Dertig jaar later heeft de Bettinehoeve zich ontwikkeld tot marktleider in Nederland. Laat u verleiden voor het lekkerste stukje geitenkaas van Nederlandse bodem!