Foto - Arnoud, Larissa en Chuyue - vergadering met producten - 3840x2160px

Stage

Ervaring opdoen bij dé Nederlandse marktleider in geitenzuivel?

Jij zet je eerste stappen in een ambachtelijke en Brabantse omgeving waarin innovatie en groei voorop staan. Uiteraard krijg je ook voldoende tijd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Als stagiaire bij Bettinehoeve kan je niet alleen ontdekken wat je leuk vindt, maar ook waar je goed in bent.

Wil jij jezelf op een verrassende manier ontwikkelen?
Slim dat je bij ons stage komt lopen, want ook daarvoor ben je bij Bettinehoeve aan het goede adres!

Kaas verkruimeld - 2976x1674px
#StagebijBettine Vrijheid

Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Je wordt gezien als volwaardig collega, wat ervoor zorgt dat je extra veel mag en kan leren. Je hebt vrijheid om jouw ideeën te delen en uit te werken. Doe een vaste stageopdracht of vul 'm helemaal zelf in. Jouw ideeën zijn welkom.

#StagebijBettine Alles in huis

Je werkt in een klein team, binnen een groot bedrijf. Bettinehoeve heeft alles in huis, van HR tot marketing, van processing tot logistiek. Door een informele en transparante sfeer is iedereen dichtbij en kan je snel schakelen.

#StagebijBettine Toekomst

Alleen even snuffelen? Leuk! Ben je op je plek en wil je bij ons blijven werken? Verras ons en laat je zien!

#Stagiairaanhetwoord Quote

"Bettinehoeve heeft veel mogelijkheden om mezelf te ontdekken! Het is een levendige omgeving waar altijd iets te beleven valt. Mijn eerste stagedag voelde gelijk goed. Iedereen ontving me met open armen. De collega's zijn vriendelijk en behulpzaam dat ik me direct op mijn gemak voelde. Hier ben ik niet een stagiair, maar voel ik me een lid van het team!" Meren Rijk

#Stagiairaanhetwoord Quote

"Bij Bettine word je met open armen ontvangen en voel je je direct lid van het team. Als stagiair krijg je hier niet alleen veel vertrouwen, maar ook alle ruimte om te groeien." Anne van Oorschot

Foto - Stefanie - portret - op tafel - 1370x1370px

Interesse?

Lijkt het je wel wat om stage te lopen binnen Bettinehoeve? Mail dan direct je sollicitatie naar Stefanie Anthonissen, HR adviseur.  

 

sollicitatie@bettine.nl

Voor jouw stage krijg je een passende stagevergoeding. Dit wordt tijdens jouw solliciatieprocedure besproken.

Je kunt maximaal 40 uur per week stage lopen. Minder uur is in overleg ook mogelijk. Dat kun je tijdens je sollicitatiegesprek bespreken. Er zijn in principe 2 vaste stageperiodes: van september tot en met januari, en van februari tot en met juni of juli. Mocht je liever op een ander moment willen starten, dan kunnen we ook daar vast aan uitkomen.

Tijdens je stage praat je op vaste momenten met je stagebegeleider over je voortgang. Samen kijken jullie waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Uiteraard staan de collega’s in jouw team altijd voor je klaar om je te helpen met je vragen.