Tosti met geitenkaas, walnoten en honing
Vind je een tosti afgezaagd? Probeer dan dit recept waarin wij de klassieke smaak combinatie van geitenkaas, walnoten en honing in een tosti combineren. Lekker als ontbijt of lunch!
Ingrediënten
voor 1 persoon2 schijf / schijven | oud brood |
60 g | Bettine Naturel |
3 à 4 | walnoten |
2 el | honing |
tuinkers | |
boter | |
zout en peper naar smaak |
Bereiding
-
Prak de geitenkaas met een vork en smeer 1 boterham met het mengsel. Hak de walnoten grof en verdeel over de geitenkaas. Strooi er naar smaak wat peper en zout over.
-
Hierna drizzle je 2 flinke eetlepels honing over de geitenkaas.
-
Klap de boterhammen dubbel en beboter royaal beide boterhammen aan de buitenkant. Verhit een koekenpan en toast daarin de tosti op matig vuur gaar, in ongeveer 3 tot 4 minuten, tot het brood aan beide buitenkanten goudbruin is. Haal uit de pan en snijd de tosti schuin of recht doormidden en serveer op een mooie houten plank. Serveer met wat tuinkers en tast toe zolang hij nog lekker warm en knapperig is.
-
Serveer met een groene salade met frisse dressing en je maakt er een supersnelle en lekkere avondmaaltijd van.