![naanbrood met peer, venkelsalami en geitenkaas uit de oven - 3840x2160px](/.imaging/flex/crop/749x424/dam/International-Subsidiaries/Bettine/Recipes/Naanbrood-met-peer--venkelsalami-en-geitenkaas-uit-de-oven---3840x2160px.jpg)
#bettinegeitenkaas
Naanbrood met peer, venkelsalami en gerijpte geitenkaas
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
8 minuten
Totale tijd
18 minuten
Ingrediënten
voor 2 personenIngrediënten | |
---|---|
1 | naanbrood |
3 el | crème fraîche |
0,5 | peer |
100 g | Bettine gerijpte geitenkaas |
5 plakjes | venkelsalami |
1 el | honing |
1 handje | veldsla |
1 klein handje | verse basilicum |
peper en zout naar smaak |
Voorbereiding
-
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Besmeer het naanbrood met de crème fraîche.
- Snijd de peer in dunne partjes en verdeel over het brood. Snijd de gerijpte geitenkaas in plakjes en verdeel met de venkelsalami over de peer. Besprenkel met de honing en breng op smaak met peper en zout.
- Bak het broodje 8 minuten in de oven tot de kaas bruin begint te worden aan de randjes.
- Verdeel voor het serveren de veldsla en basilicum erover en snijd in stukken.