Licht pittig

Ambachtelijk bereid met natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk.

Dit rolletje gerijpte geitenkaas is geliefd om z’n milde, licht pittige karakter. Je snijdt er makkelijk mooie schijfjes van voor op de kaasplank, in een lekkere salade of een (oven)gerecht. Deze geitenkaas is ambachtelijk bereid van verse geitenmelk die 100% is gepasteuriseerd. Een witschimmelcultuur zorgt voor zijn mooie, hagelwitte korst. Na 7 dagen geduldig rijpen van buiten naar binnen, is dit kaasje rijp voor op je bord. Geniet van geitenkaas met karakter.

Serveertip: dit gerijpte geitenkaasje is ook lauwwarm uit de oven heel smaakvol.

Snijtip: met een draadmesje snijd je de mooiste plakken. Gebruik je toch een mes? Verwarm het mes dan even onder de kraan voor het beste snijresultaat.

De facts

Ingrediënten:

Gepasteuriseerde geitenmelk, zout, witschimmel, zuursel, microbieel stremsel.

Voedingswaarden: per 100g
Energie 1232 Kj / 295 kcal
Vetten 24,8 g
- waarvan verzadigde vetzuren 17,6 g
Koolhydraten 1,7 g
- waarvan suikers 1,7 g
Eiwitten 16,3 g
Zout 1,3 g

De gerijpte geitenkaas is geschikt voor vegetariërs, aangezien de kaas wordt gemaakt met vegetarisch stremsel.

 

Waar te koop?

plus, hoogvliet, sligro, makro