Samenwerking Bettinehoeve en Emmi Zwitserland

Vandaag is bekend gemaakt dat Emmi Zwitserland een belang neemt in de Bettinehoeve en hiermee zijn positie versterkt op deze aantrekkelijke markt voor geitenmelk. Bettinehoeve en Emmi Zwitserland willen met deze samenwerking verder groeien in deze markt.

Succesvolle weg

Algemeen directeur Sybren Ewijk van Bettinehoeve hecht veel waarde aan stabiliteit en continuïteit voor zijn bedrijf en daarmee voor zijn melkleveranciers en medewerkers. "Ik ben ervan overtuigd dat Emmi de juiste keuze is voor Bettinehoeve. De belangrijkste reden om te kiezen voor Emmi is dat zij ons stimuleren om door te gaan op de succesvolle weg die we zijn ingeslagen."

Beproefd netwerk

Urs Riedener, CEO van Emmi Group, voegt daar het volgende aan toe: "Emmi beschikt nu over een beproefd netwerk van bedrijven die succesvol zijn in de premium- en specialiteitenmarkten. We hebben laten zien dat wij goed zijn in het op lange termijn integreren van pionierende familiebedrijven binnen de Emmi Group. Doordat we de specifieke cultuur van deze bedrijven intact laten, kunnen zij hun marktsucces verder uitbouwen."

Sybren Ewijk en zijn huidige managementteam blijven leiding geven aan Bettinehoeve. Het bedrijf zal ook in de toekomst onafhankelijk in de markt opereren.

 

Uitgebreide informatie hierover treft u aan in bijgaand persbericht.

Persbericht NL
Media Release (GB)
Communiqué de presse (FR)
Medienmitteilung (D)