healthyfoodie manon - "de variatie met geitenkaas is oneindig"

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Manon en ik heb een eigen blog waar ik lekker makkelijke maar vooral gezonde recepten op deel. Geitenkaas en ikzelf zijn een goede match. Ik ben namelijk gek op kaas en heb een grote passie voor gezond eten. Geitenkaas past dus perfect in dat plaatje! De smaak is heerlijk zacht en vanwege mijn lactose intolerantie veel beter te verteren door mijn darmen. En wist je dat geitenkaas veel eiwitten bevat? Nog zo'n pluspuntje!

Oneindige variatie

Een van mijn favoriete gerechten met geitenkaas is een lekkere salade met warme geitenkaas gewikkeld in spek, blauwe bessen en cashewnoten. Een super simpele salade die met maar een paar ingredi├źnten voor een hemelse smaakexplosie zorgt!

Maar eigenlijk is de variatie oneindig! Of je het nu verwerkt in een zoet of hartig recept, warm of koud, met of zonder vlees, je kunt je lol niet op! En wat ik extra prettig vind is dat de geitenkaas van Bettine een typisch Hollands product is. De lekkerste geitenkaas van eigen bodem en ook nog eens uit de omgeving. Ik als Brabantse kan het extra waarderen dat de geitenkaas bij mij om de hoek gemaakt wordt en afkomstig is van geitenboeren in de omgeving. Want de lekkerste verse producten komen nu eenmaal van dichtbij!

Hieronder zie je een kleine verzameling van mijn favoriete recepten met geitenkaas. En zeg nou zelf, hier krijg je toch meteen trek van?!
Kijk voor de bereiding van deze heerlijke recepten met Bettine geitenkaas snel op de website van HealthyFoodie Manon!