Foodbloggers bezoeken de Bettinehoeve voor gezellige kerstborrel.

12 december j.l. ontvingen wij dankzij de organisatie van Debbie ( Deb’s Bakery & Kitchen @debsbakerykitchen)  weer een gezellige groep foodbloggers op de Bettinehoeve voor een sfeervolle kerstborrel. Voordat deze foodies aan de slag gingen met de borrelhapjes werden ze eerst rondgeleid door onze ambachtelijke kaasmakerij. De bloggers werden verrast door de hoeveelheid handwerk die vandaag de dag nog steeds wordt toegepast en gingen uiteraard even op de foto in hun kaasmakerij outfits.

 

Terug in de brasserie was het tijd om op te warmen met koffie en thee en om te genieten van de zelfgemaakte goat’s cheesecakejes van Debbie. Daarna werden de recepten verdeeld en gingen de bloggers aan de slag met de hapjes.

 

Debbie maakte samen met Linse ( @linse.fotografie ) geitenkaas op Boerderij chips, Leanne ( @just.leanne ) en Andreas ( @metkortindekeuken ) gingen aan de slag met de parmahamrolletjes met geitenkaas en basilicum, Mariette ( @overetengesproken.nl ) en Danny ( @homemadechefs ) maakten samen stokbrood met honing geitenkaas en gebakken druiven en de bladerdeeghapjes met geitenkaas en gerookte zalm werden bereid door Saskia ( @thebakingbucketlist ) en Beau ( @keukenmeid )

Vervolgens was het tijd voor een fotografie workshop gegeven door Linse. Zo werden alle heerlijke hapjes mooi vastgelegd op de gevoelige plaat.

Daarna was het moment aangebroken om gezellig aan te schuiven aan de inmiddels goed gedekte tafel. Hier werden de overheerlijke hapjes genuttigd tijdens het gezellige afsluitende borrelmoment.

Meer verslagen van deze dag zijn te vinden op de socials en/of website van  de bloggers zelf.

@debsbakerykitchen @just.leanne @metkortindekeuken @overetengesproken.nl @homemadechefs @thebakingbucketlist @keukenmeid @linse.fotografie

Dames en heren, bedankt voor jullie gezelligheid op deze geslaagde dag!