Bettine aanwezig op SIAL PARIS,

Van zaterdag 15 tot en met woensdag 19 oktober is het weer zover, SIAL Paris. Bettine is ook aanwezig op deze waanzinnige voedingsvakbeurs!

SIAL is 's werelds toonaangevende voedingsbeurs en alleen toegankelijk voor insiders uit de branche. Als een wereldwijd bedrijfsplatform is SIAL de etalage van innovatie, waarin voedselproducenten, distributeurs, importeurs, groothandelaren en detailhandelaren, evenals vertegenwoordigers van catering samenkomen. De beurs telt ruim 200 Nederlandse exposanten, in totaal zullen er meer dan 7000 bedrijven deelnemen en zijn er meer dan 300.000 bezoekers uit 194 landen. Bettine staat in hal 7, standnummer 7 A034

Tijdens deze editie opent de Sial Paris het maatschappelijke debat rond het thema ‘Own the Change’, om de branche handvatten te bieden bij het bedenken van de voedingsmiddelen van de toekomst en daarbij in te spelen op wereldwijde verwachtingen. “Het is aan ons om de uitdagingen van voedselzekerheid en veranderingen in consumptiegewoonten aan te gaan.”

Waarom een bezoek aan SIAL de moeite waard is?
Het is een onvergetelijke ervaring. Naast het opsteken van lokale specialiteiten en de nieuwste trends is het ontzettend leerzaam. SIAL verschilt met andere beurzen uit de sector door de inspirerende drijfkracht en de grote internationale vertegenwoordiging.
Het is een vakbeurs voor wie op zoek is naar innovatie en het is tevens een inspiratiebron voor de voedings- en drankensector.

On se voit à Paris!