Deelname Bettine aan SIAL PARIS, ’s werelds belangrijkste voedingsvakbeurs

Van 21 tot en met 25 oktober is het weer zover, SIAL Paris. Bettine is ook aanwezig op deze waanzinnige voedingsvakbeurs!

SIAL is 's werelds toonaangevende voedingsbeurs en alleen toegankelijk voor insiders uit de branche. Als een wereldwijd bedrijfsplatform is SIAL de etalage van innovatie, waarin voedselproducenten, distributeurs, importeurs, groothandelaren en detailhandelaren, evenals vertegenwoordigers van catering samenkomen. Exposanten van over de hele wereld ontmoeten elkaar bij SIAL om hun producten, innovaties en technologieën onder de aandacht te brengen en een algemeen overzicht van de branche te bieden. De beurs telt ruim 200 Nederlandse exposanten, in totaal zullen er meer dan 7000 bedrijven deelnemen en zijn er meer dan 160.000 bezoekers uit 194 landen.
SIAL Paris vult dan ook alle hallen van het beurscomplex Paris Nord Villepinte.
Bettine staat in hal 7, standnummer 7 A 036.

Op SIAL komen álle foodtrends ter wereld samen. Editie 2018 staat in het teken van vernieuwing.
Stilstaan is achteruitgaan en SIAL 2018 zet volop in op de toekomst.

Bettine is vooral bekend bij de consument vanwege zijn heerlijk milde smaak. Deze 100% verse geitenkaas is natuurlijk zacht en fris, rijk aan eiwitten en ook nog eens licht verteerbaar.
Bettine staat sinds haar start in 1982 echter niet alleen voor producten van hoge kwaliteit, maar ook voor innovatie. Wij zijn altijd druk bezig met productontwikkelingen in dit segment. Zo zal dit jaar ook onze nieuwste product gepresenteerd worden op SIAL, het gerijpte rolletje geitenkaas van 200 gram.

Waarom een bezoek aan SIAL de moeite waard is?
Het is een onvergetelijke ervaring. Naast het opsteken van lokale specialiteiten en de nieuwste trends is het ontzettend leerzaam. SIAL verschilt met andere beurzen uit de sector door de inspirerende drijfkracht en de grote internationale vertegenwoordiging.
Het is een vakbeurs voor wie op zoek is naar innovatie en het is tevens een inspiratiebron voor de voedings- en drankensector.

On se voit à Paris!