Deelname Bettine aan de Anuga - de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld

Klaar voor de herstart: Anuga, de toonaangevende wereldwijde vakbeurs voor de voedings- en drankenindustrie, vindt plaats in Keulen van 09 t/m 13 oktober 2021 en ook Bettine is daar weer aanwezig. 

Toonaangevend en baanbrekend, deskundig en betrouwbaar: In de foodwereld kun je niet om Anuga heen. Als ’s werelds grootste handelsbeurs is dit het belangrijkste ontmoetingspunt voor de sector. De nieuwste ontwikkelingen en belangrijkste trends zijn daar te vinden.

Bettine is vooral bekend bij de consument vanwege zijn heerlijk milde smaak. Deze natuurlijke en gepasteuriseerde geitenkaas is zacht en fris, rijk aan eiwitten en ook nog eens licht verteerbaar. Gemaakt van verse geitenmelk, gehaald van dichtbij. 
Bettine staat sinds haar start in 1982 voor producten van hoge kwaliteit. Tevens zijn wij altijd druk bezig met productontwikkelingen. Zo zullen wij ook dit jaar wederom een innovatief product voor de horeca en groothandels presenteren op de Anuga. Op onze stand laten wij u hier graag kennis mee maken en zien waarom ook dit Bettine product voor u van toegevoegde waarde kan zijn.

U vindt ons in hal 10.1, standnummer 068.

Wilt u een afspraak maken met één van onze collega's, neemt u dan contact met ons op via het nummer +31 76 502 22 47 of stuur een e-mail naar salessupport@bettine.nl.

Wij verwelkomen u graag op de Anuga.
Het Bettine team