Deelname Bettine aan Anuga, 's werelds grootste levensmiddelen vakbeurs

Van 5 tot en met 9 oktober is het weer tijd voor de Anuga Beurs. Uiteraard zijn we met Bettinehoeve ook van de partij om onze heerlijke Bettine geitenkazen te presenteren.

De Anuga is de grootste beurs ter wereld op het gebied van levensmiddelen en aanverwante producten. De beurs is enkel toegankelijk voor handel bezoekers en richt zich op producenten, importeurs en groothandelaars van levensmiddelen . De Anuga beurs is eigenlijk opgedeeld in 10 verschillende beurzen die op hetzelfde moment en dezelfde locatie plaatsvinden. Het gaat om de Anuga Fine Foods, Anuga Drinks, Anuga Chilled & Fresh Food, Anuga Meat, Anuga Frozen Food, Anuga Dairy, Anuga Bread & Bakery, Anuga Hot Beverages, Anuga Organic en Anuga Culinary Concepts.
Bettinehoeve  staat op de Anuga Dairy in hal 10.1, standnummer A-046.

Anuga viert dit jaar het 100 jarig bestaan. Om dit te vieren zullen er op de beurs een aantal special events plaatsvinden die terugblikken op de rijke geschiedenis van de beurs. Daarnaast staat het thema “Taste to the future” dit jaar centraal.

Bettine is vooral bekend bij de consument vanwege zijn heerlijk milde smaak. Deze 100% verse geitenkaas is natuurlijk zacht en fris, rijk aan eiwitten en ook nog eens licht verteerbaar.
Bettine staat sinds haar start in 1982 echter niet alleen voor producten van hoge kwaliteit, maar ook voor innovatie. Wij zijn altijd druk bezig met productontwikkelingen in dit segment. Zo zullen dit jaar onze nieuwe producten voor de horeca en groothandels gepresenteerd worden op Anuga.

De organisatoren verwachten voor 2019 7.400 verschillende stands waarvan een derde uit Duitsland zelf komt. De rest komt uit het buitenland, waarbij vooral andere Europese landen en China goed vertegenwoordigd zijn. Genoeg mogelijkheden om nieuwe contacten en inspiratie op te doen!

Tot dan!