Bettine Spread recepten, oneindig veel variaties

Lekkerste smeerbare geitenkaas
Uit recent smaakonderzoek van Normec sensory (juli 2020) is de Bettine geitenkaasspread als beste beoordeeld van de smeerbare geitenkazen.

59% van de respondenten beoordeelde de Bettine spread met een cijfer tussen de 7 en 10. De mildheid van smaak en de romigheid van ons product werden goed beoordeeld.

De respondenten vinden de structuur en de sterkte van smaak precies goed zoals deze gewenst is.

Met Bettine geitenkaasspread kun je alle kanten uit en dat bewijzen deze recepten. Deze prijswinnende spread* is ideaal om te dippen met rauwkost of chips, maar je kunt de spread ook prima serveren als borrelhap. Lekker wat toast en brood bij deze zachte en smeuïge spread en smeren maar. Deze spread brengt jouw happy hour naar het volgende level!

Je kunt er makkelijk mee koken en er oneindig mee variëren door er zelf verse ingrediënten aan toe te voegen. Oh zo lekker!

Eiwit en zoutgehalte
Onze spread bevat 10,9 gram eiwit op 100 gram.  

Het zout gehalte is slechts 0,8 gram op 100 gram.

Hieronder vind je een overzicht van recepten die wij hebben gemaakt met daarin Bettine geitenkaas spread verwerkt. Heb jij een recept met Bettine geitenkaas spread, deel deze vooral met ons en wellicht plaatsen wij hem op onze website! 

* De Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een very highly commended award.

Recepten