bettine lanceert drie nieuwe producten!

Drie heerlijke nieuwe Bettine geitenkaasjes!

Onlangs lanceerde Bettine drie nieuwe producten: geitenkaas bieslook 90 gram, geitenkaas peper 90 gram en geitenkaas met spek in een 8x11 gram verpakking. Deze heerlijke nieuwe geitenkaasjes zijn nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Geitenkaas met spek

Dit product was natuurlijk al in diverse vormen op de markt, maar nu is deze geitenkaas met spek ook nog eens verpakt in een handige consumentenverpakking. De geitenkaasjes van 11 gram zitten per 8 verpakt en zijn ideaal te gebruiken bij de borrel of door de salade. De heerlijke zachte en milde smaak van de 100% verse geitenkaas combineert zeer goed met de uitgesproken en bekende smaak van de spek.

Geitenkaas bieslook

Dit torentje van 90 gram 100% verse Nederlandse geitenkaas is gerold in bieslook. Dit geeft een heerlijk lichtpittige en kruidige smaak aan de kaas, die is doorgedrongen tot de kern. Deze nieuwe Bettine geitenkaas is ideaal te gebruiken door een salade of op een toastje bij de borrel. Ook op een kaasplankje zal deze kaas zeer goed volstaan.

Geitenkaas peper

Deze heerlijke zachte en milde kaas is omhuld met een gemalen pepermix. Het zachte van de kaas combineert zeer goed met het scherpe van de peper. Ook dit product is ideaal te gebruiken door een salade of op een stokbroodje bij de borrel. Tevens steekt de geitenkaas peper fantastisch af bij andere kazen op een kaasplankje.